Ons Team 2019-06-11T16:56:46+02:00

ONTMOET ONS TEAM

Wat betekent werken in onze apotheek in deze tijd?
Het kan altijd nog beter en sneller voor de patiënt; onze cliënt. Dat is wat wij willen en naar streven.
Ons team is grotendeels zelfsturend. Dat wil o.a. zeggen dat ieder teamlid weet wat zij/hij moet doen en daarbij over haar/zijn eigen taakgrenzen heen kan kijken en daar waar nodig een taak oppakt.

Dat geldt voor de levering van de medicijnen, de informatie, voorzieningen voor bestelgemak (MijnGezondheid.net),  afhaalgemak (Lockers) en aandacht voor u en uw wensen. Dit is niet altijd eenvoudig met de huidige regelgeving van de zorgverzekeraars die steeds meer eisen, en beperkingen opvoeren.
Veel van de processen die voor het bereiken van ons doel nodig zijn spelen zich af achter de schermen. Daar merkt u niets van wanneer u uw medicijnen komt afhalen en dat is ook de bedoeling.

Onderstaand geven wij u een “blik in onze keuken”. Wie staan er in onze apotheek, zowel achter de schermen als aan de balie. En wat doen zij; wat houden de diverse processen in.

Apothekers

TJEERD WASSENAAR
TJEERD WASSENAARApotheker
Tjeerd Wassenaar heeft de apotheek opgericht in 1985. Hij is directeur-apotheker van de organisatie, welke bestaat uit twee openbare apotheken; Huizen (Oostermeent) en Blaricum (Bijvanck) .
Tjeerd heeft zich in de loop der jaren als ondernemer bewezen. Altijd alert blijven voor ontwikkelingen en veranderingen in de maatschappij, de regelgeving van de overheid, de farmaceutische markt, de behoeften van de cliënten. Dan is het de kunst om dit alles altijd net een paar passen voor te blijven. Het proces van verbeteren/optimaliseren eindigt nooit. Altijd weer nieuwe ideeën lanceren en tot uitvoer brengen; een ware innovator.
SERPIL HUY
SERPIL HUYApotheker
Serpil heeft haar opleiding tot apotheker afgerond in september 2010.
Vanaf dat moment, tot 2014, heeft Serpil met veel plezier gewerkt in beide vestigingen van apotheek Wassenaar. Deze eerste jaren na haar studie heeft zij zich verdiept in de diverse werkzaamheden van het vak, zoals aansturing op de werkvloer, personeelsmanagement, nascholing medewerkers en de levering en vergoeding van genees- en hulpmiddelen.

Ter verbreding van haar horizon en ervaring is Serpil van 2014 tot en met 2016 werkzaam geweest als beherend apotheker in een Amsterdamse stadsapotheek. Sinds januari 2017 is zij weer werkzaam bij apotheek Wassenaar. Zowel financieel als farmaceutisch is zij overkoepelend verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van alle vestigingen. Contracten met zorgverzekeraars, onderhandeling met leveranciers, realiseren van vergoedingen van bijzondere medicatie, beleid en aansturing van de logistieke processen en het beleid tot optimaliseren van patiëntenzorg zijn haar speerpunten.

FLEUR KOS
FLEUR KOSApotheker
Sinds 2014 werkt Fleur bij Apotheek Wassenaar. In september 2017 heeft zij haar opleiding tot openbaar apotheker specialist afgerond.
Zij heeft de Bijvanck Apotheek onder haar hoede en verdeelt haar tijd tussen de vestigingen Huizen, Blaricum en Baarn. Fleur is verantwoordelijk voor de herhaalservice Herhaalgemakkelijk, MijnGezondheid.net, de uitvoer van het beleid zorgverzekeraars, het kwaliteitsbeleid en incontinentie.
Naast dit alles is zij dagelijks aanspreekpunt voor de assistentes en overige farmaceutisch medewerkers en maakt zij deel uit van het management team.

Assistentes

MARISKA VAN BEEK
MARISKA VAN BEEKFarmaceutisch manager
Mariska, Farmaceutisch Manager (HBO), is operationeel manager tevens personeelsmanager van de drie vestigingen van apotheek Wassenaar.
Met haar jarenlange ervaring, aanvankelijk als apothekersassistente, weet zij wat er speelt op de werkvloer: aan de balie, de receptverwerking, logistiek, de bezorging, etc. Veel ballen om in de lucht te houden, altijd wel ergens – meestal kleine – brandjes te blussen. Snel schakelen, keuzes maken, coachen, sturen, plannen, sparren met collega’s. Maar ook tijd maken om met het team de band hecht te houden en “alle neuzen dezelfde kant op te houden”. Zo komt het altijd in orde.
Mariska maakt deel uit van het baxterteam en is hoofdcontactpersoon voor de diverse Woonzorghuizen(begeleid wonen) en hospices in Huizen, Eemnes, Blaricum, Baarn, Bussum en Hilversum.
CYNTHIA VAN SCHEPPINGEN
CYNTHIA VAN SCHEPPINGENApothekersassistente
Cynthia is één van de veelzijdigste assistentes binnen de organisatie. Al jaren kan de apotheek op haar rekenen als het gaat om de receptverwerking in de breedste zin van het woord.
Cynthia is met haar jarenlange ervaring een all-round assistente en beschikt over veel kennis op het gebied van medicatie via de baxterzakjes, apotheekbereidingen en inhalatie-medicatie.
KARIN SLEGH
KARIN SLEGHApothekersassistente
Voor een goed huidadvies kunt u terecht bij Karin. Naast dat zij voor u klaarstaat aan de balie, kan zij u voorzien van advies rondom de cosmetische producten die wij u aanbieden van verschillende merken, zoals Vichy, La Roche Posay, Eucerin en Fagron.
MERVE YAVUZ
MERVE YAVUZApothekersassistente
Merve is al meer dan 5 jaar in dienst bij Apotheek Wassenaar. Zij is een veelzijdige assistente en houdt zich bezig met o.a. receptverwerking en uitgifte van medicijnen aan de balie in de Bijvanck. Bovendien zult u haar treffen als u de apotheek bezoekt op zaterdagochtend in Huizen.
Naast haar dagelijkse werkzaamheden, maakt Merve deel uit van het team Herhaalgemakkelijk. Nieuwe aanvragen en inschrijvingen worden door Merve afgehandeld. Ook draagt zij mede zorg voor de mutaties, planning en medicatiebewaking bij deze patiëntengroep.
SAIDA EL MAGHRAOUI
SAIDA EL MAGHRAOUIApothekersassistente
Met haar jarenlange ervaring is Saïda een allround assistente. Zij houdt zich bezig met o.a. receptverwerking en uitgifte van medicijnen aan de balie. Naast deze werkzaamheden ondersteunt zij het team Herhaalgemakkelijk.
Saïda is op maandag, dinsdag en woensdag aanwezig in Apotheek Wassenaar – vestiging Huizen.
Samen met Anne-Marie is Saïda expert op het gebied van diabetes-medicatie. Op dinsdagochtend kunt u een afspraak maken om uw glucose te laten meten.
LEONTIEN DOHMEN
LEONTIEN DOHMENApothekersassistente
In 2014 heeft Leontien het diploma apothekers assistente behaald. Zij heeft zich inmiddels ontwikkeld als een volwaardig allround assistente en houdt zich bezig met o.a. receptverwerking en uitgifte van medicijnen aan de balie. Leontien is werkzaam in zowel de Bijvanck als de Oostermeent en maakt zij deel uit van het baxterteam. Daarnaast is Leontien verantwoordelijk voor het monitoren en uitvoeren van het kwaliteitsbeleid van de apotheek.
In september 2016 is zij gestart met de deeltijdopleiding Farmakunde. Deze verdieping van het vak geeft haar veel voldoening.
NIENKE HEINSTMAN
NIENKE HEINSTMANApothekersassistente
Nienke is een veelzijdige assistente die u alleen zult aantreffen in de Bijvanck Apotheek.
Samen met een van haar collega-assistentes (en apotheker Fleur Kos op de achtergrond) runt zij de vestiging Bijvanck. Zij kent de cliënten van deze vestiging goed.
ANNE-MARIE OUDSHOORN
ANNE-MARIE OUDSHOORNApothekersassistente
Anne-Marie werkt al jaren bij apotheek Wassenaar. Zij is een ervaren assistente die zowel werkzaam is in de Bijvanck als de Oostermeent. Anne-Marie is een van onze diabetesspecialisten.
Op dinsdagochtend kunt u een afspraak maken om uw glucose te laten meten.
SABRINA JABUSCH
SABRINA JABUSCHApothekersassistente
Sabrina werkt sinds maart 2016 bij apotheek Wassenaar. Daarvoor heeft zij een aantal jaren o.a. bij apotheek in Bussum gewerkt. Hierdoor heeft zij ruime werkervaring meegebracht. Zij is een allround apothekersassistente die zich bezig houdt met verwerking van de recepten en uitgifte van medicatie aan de balie.
Ook Sabrina maakt deel uit van het baxterteam.
SONA CHUM
SONA CHUMApothekersassistente
Sona is gestart als apothekersassistente in opleiding bij Apotheek Wassenaar. In juli 2016 heeft zij haar diploma apothekers assistente behaald. Sindsdien is zij werkzaam als farmaceutisch medewerker. Sona is verantwoordelijk voor de dagelijkse receptbestellingen en zij ondersteunt haar collega-assistentes met de receptverwerking.
TINA GOUDZWAARD
TINA GOUDZWAARDApothekersassistente in opleiding
Tina is in september 2017 gestart met de 3-jarige opleiding tot apothekersassistente.
Na 17 jaar te hebben gewerkt met alleen getallen en cijfers in de financiële sector was het tijd voor het roer om. Nu heeft zij direct contact met haar cliënten en dat bevalt haar goed.
Tina ontwikkelt zich als een allround apothekersassistente en houdt zich bezig met verwerking van de recepten en uitgifte van medicatie aan de balie. Daarnaast is Tina – onder toezicht van Fleur Kos – verantwoordelijk voor de incontinentieleveringen.

Medewerkers

LOES DE BEER
LOES DE BEERAdministratief medewerker
Loes zorgt samen met Linda voor de administratie van de apotheek. Loes is expert op het gebied van het Nederlandse geneesmiddelvergoedingssysteem (GVS) en is operationeel in de doorvoer van de regelingen van zorgverzekeraars als het gaat om het declareren en vergoeden van medicatie. Daarnaast ondersteunt Loes het baxterteam in diverse werkzaamheden.
ANDREA OUT
ANDREA OUTApotheek medewerker
Andrea heeft een ondersteunde functie in de organisatie. Zij is vaak achter de schermen bezig met logistieke taken. Verder staat zij u vaak te woord als u naar de apotheek belt.
JOLANDA DE RUIG
JOLANDA DE RUIGApotheek medewerker
Jolanda heeft een ondersteunde functie in de organisatie. Zij is vaak achter de schermen bezig met logistieke taken. Verder staat zij u vaak te woord als u naar de apotheek belt.
LINDA VAN STRIEN
LINDA VAN STRIENApotheek medewerker
Linda zorgt samen met Loes voor de administratie van de apotheek. Linda vervult een belangrijke rol in het voorraadbeheer en de logistiek van de apotheek en is operationeel in de doorvoer van de regelingen van zorgverzekeraars als het gaat om het al dan niet declareren en vergoeden van medicatie.
SJAAK VAN DE BURGH
SJAAK VAN DE BURGHBezorger
Wanneer u de medicatie wilt laten bezorgen, staat apotheek Wassenaar voor u klaar. Sjaak brengt de medicatie bij u thuis. Sjaak is verantwoordelijk voor de bezorgingen in de ochtend.