Apotheek Wassenaar heeft speciaal voor u een bezorgservice. Hiervan kunt u één keer per week gratis gebruikmaken van maandag tot en met vrijdag. Indien u vaker van de bezorging gebruik wilt maken, wordt hiervoor € 3,50 in rekening gebracht. Als u niet thuis bent, zal de bezorger u laten weten dat hij langs geweest is door een briefje in de brievenbus te doen.

Hierop geven we aan dat u uw medicatie alsnog kunt komen ophalen in de apotheek. Indien u de medicatie opnieuw bezorgd wilt hebben, wordt hiervoor € 3,50 in rekening gebracht. Betalingen dienen contant en bij voorkeur met gepast geld te worden voldaan bij de bezorger.

U kunt aangeven bij het bestellen van uw medicatie bij de huisarts dat u het graag wil laten bezorgen. Indien u nieuwe medicatie bestelt via de herhaalservice van Apotheek Wassenaar, dan kunt u daar aangeven dat u het bezorgd wilt hebben. Heeft u echter al besteld of op een andere wijze nieuwe medicatie aangevraagd, dan kunt u bellen naar de apotheek.

De bezorger brengt iedere werkdag medicatie bij patiënten thuis. Op maandag, dinsdag en donderdag is dit tussen 14:00 en 17:30. Op woensdag en vrijdag is dit al vanaf 10:00 tot 17:30. Apotheek Wassenaar bezorgt in Huizen en Blaricum.

Woont u buiten deze plaatsen en u wilt toch uw medicatie bezorgd hebben, dan verzoeken we u contact op te nemen met Apotheek Wassenaar voor een passende oplossing.