Herhaalgemak is een service waarbij apotheek Wassenaar ervoor zorgt dat uw medicijnen elke maand of elke 3 maanden klaarliggen zonder dat u een recept hoeft aan te vragen. Het gaat dan om medicijnen die u chronisch gebruikt, oftewel medicijnen die u standaard elke dag moet innemen.

Indien u interesse heeft, hoeft u zich alleen maar aan te melden door het formulier in te vullen. Wij zullen het verder afstemmen met uw huisarts.

Om welke medicatie gaat het?
Het herhaalsysteem is alleen geschikt voor chronische medicatie. Dat is medicatie wat u iedere dag of week moet gebruiken, bijvoorbeeld: cholesterolverlagers, bloeddrukverlagers, maagbeschermers, schildkliertabletten etc. Het herhaalsysteem is niet geschikt voor medicatie die u tijdelijk gebruikt, zoals bijvoorbeeld een antibioticakuur.

Wilt u gebruik maken van herhaal gemakkelijk? Vul dan dit formulier in. Heeft u vragen over herhaalmedicatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Alle voordelen van Herhaalgemak

 • Wij zorgen ervoor dat uw recept wordt aangevraagd bij uw huisarts, dit hoeft u niet meer zelf te doen.
 • Wij maken de medicatie voor u klaar.
 • Wij houden de voorraad bij en bestellen uw medicatie steeds op tijd, zo heeft u altijd voldoende voorraad in huis.
 • U ontvangt een emailbericht dat u de medicatie af kunt komen halen.
 • U kunt er voor kiezen de medicatie via de 24-uurs service op te halen, zo hoeft u niet in de rij te staan in de apotheek en kunt u de medicatie ophalen wanneer het u uitkomt.

Aanmeldformulier

  Diensten:

  Wilt u gebruik maken van onze afhaalautomaat?
  JA      NEE

  Wilt u gebruik maken van onze bezorgervice?
  JA      NEE

  De velden met (*) zijn verplicht.